You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Djelatnosti


Tvrtka LAURA d.o.o. ima osnovnu djelatnost reciklaže otpadnih kabela koji sadrže aluminijski i bakreni metal kao vodič, te sortiranje i pripremu aluminjskog otpada prema standardima europskih industrija - kupaca.. Taj posao je veoma složen jer u aluminiju ima danas preko 50 raznih vrsta legura koje su vrlo različite i ne mogu se zajedno prerađivati ako se želi dobiti kvalitetan proizvod. Potrebno je strogo sortirati prema vrstama legura. Također pripremamo i druge obojene metale i legirane čelike prema standardima europskih kupaca. Tvrtka posjeduje svoje vlastite gospodarske zgrade i skladišni prostor, te sve potrebne dozvole za obavljanje djelatnosti gospodaranja neopasnim otpadom i reciklažu otpadnih kabela.

Oprema za reciklažu otpadnih kabela može se svrstati u tehnički i ekološki naknapredniji sustav koji se danas može ponuditi na području reciklaže otpadnih kabela.

Gospodarenje otpadom:
  • skupljanje neopasnog otpada
  • prijevoz neopasnog otpada
  • privremeno skladištenje neopasnog otpada
  • reciklaža otpadnih kabela

Nabava otpadnih kabela

Direktno u industrijama kabela od firmi koje sakupljaju sve vrste otpadnih materijala u Hrvatskoj. Uvoz iz susjednih zemalja....